RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommunal miljøpolitikk på sitt verste

Renovasjonsetaten kunngjør i NB at de i år ikke vil hente juletrærne hos villaeierne. De anbefaler hver enkelt å bringe det til et avfallsdeponi. Denne meldingen kommer bare noen dager etter at miljøkonferansen på Bali er avsluttet. Konklusjonen er at her skal tusener av biler kjøre ut til Grønmo eller et annet avfallsdeponi med sitt juletre med dertil utslipp av CO2. Det blir lange køer med biler som spyr ut eksos. Det måtte være et langt bedre miljøtiltak å anbefale hver huseier å sage opp treet for å kompostere det i hagen eller legge det etter hvert i avfallsdunken.

Hvis en benyttet en lastebil til transport av trærne, vil et billas ta minst 100 trær, og transportomfanget være redusert med 99 prosent!

Det blir vanskelig å la seg inspirere til å følge offentlige miljøtiltak når kommunen går frem på denne måten. Vi får derfor håpe at dette blir en engangsforeteelse.

Wollert Rud

Nordstrand

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere