RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommune-veteranen får ny avdeling


Veteranen Gro Balas får ansvaret for den nye byrådsavdelingen.
Veteranen Gro Balas får ansvaret for den nye byrådsavdelingen. Foto: ARKIVFOTO
Veteranen Gro Balas blir ny direktør for en ny byrådsavdeling. Næring og eierskap blir hennes nye lekeplass.

SENTRUM: Byrådsavdeling for finans og næring har i dag to byråder og en kommunaldirektør. De to avdelingene blir lagt ned og slått sammen til èn. Gro Balas blir direktør for byrådsavdelingen for næring og eierskap. Balas begynner i den nye stillingen 1.oktober. Og den nye avdelingen får en sjef med bred erfaring. Balas har erfaring fra offentlig forvaltning, næringsliv, organisasjonsliv og politikk.

Hun har vært kommunalråd , og byråd/nestleder i byrådet på tre områder. Videre har hun omfattende erfaring som etatssjef i Oslo kommune over ti år, som direktør i Kulturetaten, direktør i Oslo 1000 år og direktør i Oslo kommunes kunstsamlinger og har også tidligere fungert som kommunaldirektør. Hun har hatt flere lederstillinger i private næringsliv. Gro Balas har omfattende erfaring fra styreverv og sitter for tiden i styret for ECO-energi og Oslo Universitetssykehus.

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere