RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommunen lover utrykning til Hauketo

I lys av tilstandene på Hauketo, lover Bymiljøetaten og en ruskenpatrulje å dra på befaring til området.

HAUKETO: Kommunikasjonsdirektør i Samferdsel, Odd Olav Bratteberg, reagerer straks når han får høre om Hauketo og dets tilstand.– Dette er et problem. Det er klart at vi i Bymiljøetaten skal ordne opp og få satt på plass skilt ordentlig. Vi sender ut en driftspatrulje som kan sjekke dette. Når vi får en rapport lover Bymiljøetaten å rette opp skiltene, sier Bratteberg.

LES SAKEN: – Kaller Hauketo Haughetto

Han forteller også at han har snakket med ruskengeneral Jan Hauger, som sa at han kunne sende en ruskenpatrulje dit og se på forholdene.

– Når det gjelder parkering, og at folk parkerer utenom veien, er ikke dette verken noe vi eller Trafikketaten kan bøtelegge. Dette problemet møter vi på forskjellige steder i byen. Det er vår plikt å sette opp skilt, men det er politiets jobb å håndheve det.

Tidligere BU-nestleder, Liv Jorunn Eriksen, bor i Hauketoveien og har selv erfart spesielt forsøpling på hjemstedet.

– Akkurat rundt Hauketo senter og rundt butikkene er det mye skrot. Som politiker i bydelsutvalget har jeg jobbet en del med hageavfall og søppel, som folk har kasta fra seg. Jeg har fått Samferdselsetaten til å rydde opp her. Jeg synes at Renholdsetaten er flinke til å plukke opp når vi klager, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere