Kompakt trening på Grünerløkka

– Vi ønsker å plassere EVO der folk bor, og det er mange som bor på Grünerløkka! sier markedsdirektør i EVO, Kim Jordsjø. I går, onsdag, åpnet det nye treningssenteret, og her står han sammen med driftsdirektør Solvor Magi og club manager Stefan Johnsen.

– Vi ønsker å plassere EVO der folk bor, og det er mange som bor på Grünerløkka! sier markedsdirektør i EVO, Kim Jordsjø. I går, onsdag, åpnet det nye treningssenteret, og her står han sammen med driftsdirektør Solvor Magi og club manager Stefan Johnsen. Foto: Foto: Fredrik Eckhoff

EVO Fitness har kommet til Løkka. Dette er treningssenteret for deg som skal trene – og bare det!

Klikk på bildet for å forstørre.

Nye EVO treningssenter ligger sentralt i Thorvald Meyers gate og er på 450 kvadratmeter.

GRÜNERLØKKA: Syns du det er artig med tilbud om barnepass, gruppetrening, frokost, badstue, spa og solarium, men egentlig bare drar på trening for å trene? Da har det treningssenteret EVO kanskje konseptet for deg. Onsdag åpnet de dørene sentralt plassert på Grünerløkka, like nedenfor Schous plass i Thorvald Meyers gate.

Kompakt trening

– «Bak EVO står ildsjeler som tidligere har vært med på å starte og drive de største treningskjedene i Norge og Norden,» kan vi lese på senterets nettsider, evofitness.no.

Salgsdirektør Kim Jordsjø er én av disse ildsjelene, og han kan se tilbake på flere år i blant annet SATS-systemet. Med glødende entusiasme forteller han om EVO-konseptet.

– Compact fitness, det er i den katagorien vi har lagt oss med EVO, sier Jordsjø. Han viser til kontrasten til fullsortimentssentre som SATS og Elixia. Disse tilbyr alt av tjenester, der store deler av arealene er brukt til alt det som ikke er til trening, som barnepass, spa, solarium, kafé osv. Hos EVO derimot, er alt fokusert på treningsapparatene. Og kun det.

– Hos EVO er arealet godt utnyttet slik at treningen står i fokus, og Jordsjø forteller om begrenset bemanning og små, men eksklusive og praktiske garderober, alt for å holde prisen nede og fokuset på treningstilbudet.

– Hva med spinningsaler og fellestrening?

– Vi har ingen slike saler, men vi har spinningsykler med individuelle programmer med spinninginstruksjon.

Senteret på Grünerløkka er det fjerde i rekken. Tidligere har EVO åpnet sentre på Røa, i Oscars gate og på Majorstuen.

Sentrene er svært like, men driftsdirektør Solvor Magi forteller at endring i trendene har ført til en ekstra satsing på tredemøller på Grünerløkka.

– Løping er veldig populært nå, og det tar vi hensyn til. Her har vi satt inn hele 11 tredemøller, sier hun til Østkantavisa.

Minigrupper

Inkludert i medlemsprisen på 295 kroner har man også mulighet til å delta på såkalte minigruppetrening. Blant annet trenger man slett ikke føle seg alene når man svetter på tredemøllen.

– Det er mer inspirerende for mange å trene når man har en personlig trener som motiverer og hauser opp stemningen, sier Magi.

Stefan Johnsen heter mannen som skal være club manager for EVO på Grünerløkka. Han har fortid blant annet som alpintrener, med fartstid bak seg på worldcup-laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.