RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Komplett anlegg

Med ballbingen har Greibanen blitt et komplett anlegg, sa Trygve Bornø i fotballforbundet da han lørdag erklærte bingen for åpnet.

Rødtvet: Drøyt to år etter at det ble bestemt å lage ballbinge i tilknytning til Greibanen, ble den nye bingen offisielt åpnet sist lørdag. Bingen sto ferdig i fjor høst, og den har allerede vært i bruk siden snøen forsvant. Men lørdag ble de obligatoriske talene holdt og båndet klippet.
Trygve Bornø i Norges Fotballforbund (NFF) hadde æren av å klippe båndet, sammen med Grei-spillerne Simen Kongelf og Namrita Karu Thind. Han gratulerte Grei så mye med bingen som er nærmere ballbinge nummer 1000 i Norge.
Grei er en dyktig klubb, og en stor klubb. Her er et eksemplarisk klubbhus, en kunstgressbane av beste sort og nå også en ballbinge. Med ballbingen har Greibanen blitt et komplett anlegg, sa Bornø.

På dugnad

Ballbingen har et budsjett på 600.000 kroner. Av disse har SF Grei søkt om 200.000 i spillemidler, som deles ut i disse dager. Resten er finansiert med egne midler og sponsorer.
Vi er ikke helt i mål ennå, så vi prøver å samle inn litt mer, forteller Frank Danjord i myggavdelingen i Grei. Han er en av foreldrene som virkelig har stått på for å realisere banen, men han er langfra den eneste.
Mesteparten av arbeidet med banen ble gjort på dugnad av foreldrene i myggavdelingen i fjor høst, sier Danjord.
For innsatsen fikk han overrakt en blomsterbukett av leder Per-Sigve Lien i myggavdelingen.
Vi har hatt en stor dugnadsgjeng som har stått på, men det er alltid noen som står på litt ekstra, sa Lien og Danjord forsikret at det hadde vært hyggelig å jobbe med ballbingen.

Ikke bare fotball

Det er ikke bare fotballspillerne i Grei som får glede av den nye ballbingen. Bingen kan også brukes til både volleyball, basketball og håndball. Dette ble synliggjort gjennom en gave fra Sparebankstiftelsen DnB Nor. I tillegg til et bidrag på 35.000 kroner, fikk Grei et ballnett med tre fotballer, en håndball og en basketball.
Lørdag var det imidlertid fotballspillernes dag. Myggfotballen er den største enheten i Grei fotball, og banen gjør det nå lettere å få treningstid til alle spillerne.
Lørdag begynte de yngste lagene like godt med en miniturnering mellom 99-lagene i klubben; den første fotballspillingen etter åpningen av bingen men definitivt ikke den siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere