*Nettavisen* Nyheter.

Kona til promillekjører måtte hente bilen

 

Kona til en promillekjører måtte hente bilen, politiet måtte sette på festbremsen og et par litt for heite grytekluter. Her er politiloggen fra helgen.

Kjørte selv til sykehus

SKULLERUDDUMPA: Like etter klokken ni fredag morgen fikk politiet melding om at to biler hadde kjørt i hverandre på E6 inngående ved avkjøringen til Nordstrand. Da politiet kom fram fant de bilen som var blitt kjørt på, mens den andre bilen var forsvunnet fra stedet. Det viste seg at føreren av bilen hadde kjørt direkte til Rikshospitalet for behandling av lettere skader. Personene i bilen som ble påkjørt klagde over smerter i nakken. Partene er i kontakt med hverandre og ordner saken via sine forsikringsselskap. Det var store trafikale problemer på stedet.

Stjal datautstyr

SKULLERUD: Fredag klokken 21.33 fikk politiet melding om et innbrudd i en bedrift i Enebakkveien 302. En del datautstyr var stjålet. Åstedsundersøkelser ble gjennomført senere på kvelden og saken er anmeldt.

Tok to taggere

MANGLERUD: En melder ringte 02.26 natt til lørdag og meldte ifra om pågående tagging på broa ved Manglerudveien. En politipatrulje og en hundepatrulje rykket raskt ut til stedet og pågrep to karer etter en kort løpetur. En mann på 19 år ble kjørt i sentralarresten og er nå anmeldt for skadeverk og narkotikabesittelse. En 16 år gammel gutt ble kjørt til barnevernsvakta og er nå anmeldt for skadeverk.

Slutt på festen

GODLIA: Politiet ble klokken 03.41 natt til lørdag tilkalt til en adresse i Solbergliveien etter klager på støy fra en pågående fest. Det viste seg at det var to mindreårige på festen og den 18 år gamle mannen som holdt festen ble bedt om å skru av musikken og sende gjestene hjem.

Mistenkelig kjøring

KLEMETSRUD: Klokken 13.26 lørdag fikk politiet melding om en bil som vinglet voldsomt i inngående felt på E6 ved Klemetsrud. Politiet søkte etter bilen, blant annet på bileiers adressen, men den ble ikke funnet.

Kjørte med promille

MORTENSRUD: En 19 år gammel bilfører ble klokken 01.15 natt til søndag stanset av politiet ved Mortensrud T-banestasjon. Bilen hadde skader i fronten og politiet mistenker at føreren hadde promille. Turen gikk til sentralarresten for prøvetaking.

Kjørt i arresten

RYEN: Politiet ble 04.36 natt til søndag tilkalt til Esso på Ryen. En 37 år gammel mann var veldig utagerende og ble kjørt til sentralarresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Tatt med narkotika

HOLTET: En 32 år gammel mann ble klokken 04.42 natt til søndag stanset og kontrollert av politiet i Kongsveien. Han hadde en mindre mengde hvitt pulver på seg og ble kjørt i sentralarresten for besittelse av narkotika.

Brann i grytekluter

BERGKRYSTALLEN: Politiet og brannvesenet ble søndag klokken 13.32 tilkalt til Gråsteinveien nummer fem på grunn av mistenkelig røyklukt. Det var ikke noen antydning til brann da de kom fram. Årsaken til røyklukten ble til slutt lokalisert til et par grytekluter som var lagt på en varm ovn i leiligheten til en godt voksen dame. Politiet har opprettet sak på forholdet og brannvesenet bisto med utlufting.

24-åring tatt med narkotika

HOLMLIA: Politiet stanset klokken 02.10 natt til mandag en bil i Nordåsveien for kontroll. Det ble funnet en mindre mengde narkotika på en 24 år gammel passasjer i bilen. Han er nå anmeldt for forholdet.

Kona måtte hente bilen

MUNKERUD: Politiet stanset klokken 02.12 natt til mandag en bil i Nordstrandsveien. Det viste seg at den 32 år gamle mannen som kjørte var beruset. Han ble pågrepet og kjørt i arresten for blodprøvetaking. Bilen ble hentet av bilførerens kone.

Tatt for hasjrøyking

LJABRU: En 19 år gammel mann som hygget seg med en hjemmesnekret rullings med tilbehør ble klokken 02.28 natt til mandag tatt på fersken av politiet i Ljaruveien. Han erkjente forholdet og blir anmeldt for hasjrøyking.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.