RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pia Korsnes
Pia Korsnes

Konfekt er mer enn sjokolade

Butikken Konfekt er for deg som leter etter noe helt unikt, og det er norske designere som står bak alt de selger.

Vi har cirka 20 designere som vi samarbeider med, men det kommer flere etter hvert, sier Pia Korsnes, eier av butikken Konfekt

Hun er selv utdannet fotograf, og grafisk designer og vet hvor vanskelig det kan være for norske designere å komme seg ut på markedet, og ikke minst holde seg der.

Unikt

Dette er et sted hvor nye designere kan komme med det de lager, enten det er smykker, foto, sko og ikke minst klær. Her har vi kun unike artikler, og det finnes bare en av hvert plagg. Vi syr også etter mål om det skulle ønskes, i og med at vi ikke har flere størrelser, sier Korsnes.

Konfekt tar også inn bestillinger på både brude-og festantrekk.

Ikke bekymret

Selv om Pia er klar over hvilke risikoer det innebærer å åpne en ny butikk i disse finanstider, er hun ikke så veldig bekymret.Nå vet jeg at det kanskje ikke var det beste tidspunktet å starte noe helt nytt, men samtidig er dette et konsept helt ulikt noe annet jeg har sett tidligere. Vi vil gjerne være med på å åpne opp døren for flere norske designere, og oppfordre nordmenn til å kjøpe norsk, sier hun.

Barneklær

Det skal ikke bare fokuseres på mote for voksne, barna skal også få sin plass i butikken. Denne kolleksjonen er det Pia selv som skal lage.Jeg har alltid vært glad i å sy, det er noe jeg har holdt på med siden jeg var ganske liten. Nå har jeg også en fire år gammel datter, så da har jeg noen å prøve klærne på, selv om hun ikke alltid er like entusiastisk, sier Korsnes.

Lokale

Det var et møysommelig arbeid med å finne lokale, men Pia ble veldig fornøyd med resultatet.Vi er godt plassert i Bogstadveien 66, men det er inngang fra Majorstueveien, noe som kan være litt forvirrende for noen. Taket her var senket, så det var godt å få åpnet det, slik at det virker større, og jeg fikk frigjort mer veggplass. Responsen så langt har vært god, så nå får vi bare se hvordan det går videre, sier Korsnes

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere