RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongelig god

John-Henrik Schreiner var Slottets hovmester i 10 år. Sist lørdag briljerte han over grytene hos Sentrum Bygg.

Alna: - Skal du ha fisk eller kalkun? spør mesterkokken, der han står og leker seg med råvarene i lokalene til Sentrum Bygg i Groruddalen.
De frammøtte følger nøye med på kokkens manøvrer og etterpå var det smaksprøver til alle. Wokkede grønnsaker, kalkun og ørret stod på menyen.

Gode kunnskaper

Mesterkokkens oppgave på lørdag var å hjelpe Sentrums Bygg med å promotere vitevarer, og han forteller til Lokalavisen Groruddalen at han liker det godt.
- Det har vært mange innom her i dag, og det er gøy. Folk er litt skeptiske for nye varer og metoder i starten, men så løsner det, ler han.

Vinkjenner

John-Henrik Schreiner var Kong Haralds vinkjenner i en årrekke, og på Slottet hadde han ansvaret for vinkjelleren og vinsetting til både store og små begivenheter. Han har også erfaring fra store kjøkken rundt om i hele Europa.
Salgssjef i Sentrum Bygg, Ann-Kristin Gjessing, var godt fornøyd etter det populære besøket.
- Folk som kommer innom her har alltid mange spørsmål, og ingen svarer bedre enn John-Henrik (Schreiner). I tilegg har det luktet godt i butikken i hele dag, avslutter hun fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere