Gå til sidens hovedinnhold

Kongelig god

John-Henrik Schreiner var Slottets hovmester i 10 år. Sist lørdag briljerte han over grytene hos Sentrum Bygg.

Alna: - Skal du ha fisk eller kalkun? spør mesterkokken, der han står og leker seg med råvarene i lokalene til Sentrum Bygg i Groruddalen.
De frammøtte følger nøye med på kokkens manøvrer og etterpå var det smaksprøver til alle. Wokkede grønnsaker, kalkun og ørret stod på menyen.

Gode kunnskaper

Mesterkokkens oppgave på lørdag var å hjelpe Sentrums Bygg med å promotere vitevarer, og han forteller til Lokalavisen Groruddalen at han liker det godt.
- Det har vært mange innom her i dag, og det er gøy. Folk er litt skeptiske for nye varer og metoder i starten, men så løsner det, ler han.

Vinkjenner

John-Henrik Schreiner var Kong Haralds vinkjenner i en årrekke, og på Slottet hadde han ansvaret for vinkjelleren og vinsetting til både store og små begivenheter. Han har også erfaring fra store kjøkken rundt om i hele Europa.
Salgssjef i Sentrum Bygg, Ann-Kristin Gjessing, var godt fornøyd etter det populære besøket.
- Folk som kommer innom her har alltid mange spørsmål, og ingen svarer bedre enn John-Henrik (Schreiner). I tilegg har det luktet godt i butikken i hele dag, avslutter hun fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?