RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongelig innsats på Slottsfjellfestivalen

Bølergutten Egil Hegerberg, kanskje best kjent som Bare Egil, fikk publikum til å vri seg av latter da han gjestet årets Slottsfjellfestival i Tønsberg sist helg.

Hegerberg gjorde stor suksess da han opptrådte med enmannsbandet Bare Egil Band mot midten av nittitallet. Opptredenen lørdag viste at han på ingen måte har blitt mindre populær siden den gang. Nordstrands Blad var selvsagt til stede.

Årsmøte i borettslaget

Jeg regner med at mange av dere som er her bor i borettslaget mitt, men jeg er ikke så sikker på at dere var til stede på generalforsamlingen. Derfor har jeg laget en liten sang, slik at dere ikke skal gå glipp av viktige detaljer, informerte Hegerberg sitt publikum. Dermed fikk de fremmøtte høre en detaljert beskrivelse av forslag til endringer fremført på en rekke dialekter akkompagnert av deilig gitarklimpring på høyt nivå til borettslagsmøte å være. I tillegg serverte han historien om "Bare Egil by", som består av en rekke låter som handler om byen som i utgangspunktet eksisterer i Hegerbergs fantastiske fantasi.

Mot skyting

En av de mest populære låtene fra Bare Egil Band handler om Hegerbergs voldsomme avsky mot tagging. Siden nittitallet har han imidlertid moderert seg i forhold til taggingen, og valgte heller å la sitt sinne gå utover folk som skyter på vinduer.
En eller annen har skutt gjennom ruta mi, og det kan man jo ikke akseptere, messet Hegerberg overfor sitt takknemlige publikum. Egil Hegerberg er ikke bare bare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere