*Nettavisen* Nyheter.

Kongen av PS3

ANMELDT: Uncharted: Drake's Fortune.

Uncharted: Drake's Fortune er grunn nok alene til å vurdere et kjøp av PlayStation 3.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

GAMER.NO: PS3 har ikke vært heldig med spillene sine så langt, bare en håndfull titler har maktet å få kritikernes lovord. Actioneventyret Uncharted: Drake's Fortune fortjener imidlertid mer enn lovord, det bør hylles. Spillet er tydelig inspirert av Tomb Raider, men i Uncharted spiller du en tørrvittig mann ved navn Nathan.

Man må utføre akrobatiske triks opp fjellvegger, løse gåter og skyte fiender for å komme til det endelige målet: sagnomsuste El Dorado. Historien om Nathans skattejakt er godt fortalt og drar spilleren umiddelbart inn i TV-ruta. Kombinasjonen av action, hjernetrim og akrobatikk skaper en herlig variasjon i spillopplevelsen, og motiverer deg hele tiden til å spille videre.

Visuelt er Uncharted svært virkelighetsnært, ja dette er kanskje det spillet med den teknisk beste grafikken på noen konsoller i dag. Lyden er også knallsterk, med flott stemmegivning som et av høydepunktene.

PlayStation 3 har fått sin konge. Uncharted: Drakes Fortune er ikke perfekt, men herre min hatt for en underholdning det serverer. Som Nathan har jeg hatt hjertet i halsen så mange ganger at jeg har hatt problemer med å puste, og jeg har latt meg fange av den spennende og morsomme historien. Du beveger deg i et så spennende og vakkert landskap at kampene nesten blir et forstyrrende element, her vil du bare nyte og utforske.

Akrobatikken er toppen av en herlig kransekake, dette er en perle for alle spillinteresserte. Likevel synes jeg Uncharted kunne vært enda litt lengre og variert, da kunne dette blitt en tidløs klassiker. Oppfølgeren kan uansett ikke komme fort nok. Hvis du har vurdert å skaffe deg en PS3 kan Uncharted: Drake's Fortune bli tungen på vektskålen. Dette er spillunderholdning i sin reneste form, og sikrer timevis med moro i TV-stua

Les en mer omfattenden anmeldelse på Gamer.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.