RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongepause på Haugen


Det er syv år siden den første Kongene på Haugen-festivalen ble arrangert. I år blir det ingen festival. Her er Stian Eriksen i sving på festivalen i 2008.
Det er syv år siden den første Kongene på Haugen-festivalen ble arrangert. I år blir det ingen festival. Her er Stian Eriksen i sving på festivalen i 2008. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye
«Kongene på Haugen» tar pause i 2011, men lover å komme tilbake neste år. Festivalsjefen lover imidlertid andre krumspring i år.

ST. HANSHAUGEN: – Det er med tungt hjerte og en følelse som kan sammenlignes med kjærlighetssorg, vi meddeler at Kongene på Haugen tar seg en pust i bakken og ikke vil avholde festival på St. Hanshaugen i 2011, skriver Lars Tefre Baade i en mail til Lokalavisen St. Hanshaugen.

– Etter fødselen for 7 år siden har Kongene på Haugen modnet i takt med arrangørene, og det er derfor på tide med et hvileskjær, for så å komme tilbake med ny festival i 2012, sier han.

– Vi lover imidlertid at det ikke vil blir stille fra vår kant i 2011, men de kulturelle krumspringene vil altså ikke ta form av en gratis byfestival på tampen av sommeren.

Kongene abdiserer altså ikke og gleder seg til å ta fatt på ny signingsferd neste, ifølge Baade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere