RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KONKURRANSE: Stem på tidenes Oslo-spiller


Arne Scheie er full av entusiasme overfor alle storspillerne som har akslet Lyn eller VIF-drakta.
Arne Scheie er full av entusiasme overfor alle storspillerne som har akslet Lyn eller VIF-drakta.
Hvem er tidenes Oslo-spiller? Arne Scheie, Arild Rønsen og Tor Milde har lansert ti kandidater. Hvem er din favoritt?

Snart er det på nytt duket for oppgjør mellom Oslos stoltheter på Ullevål. Skeid får ha oss unnskyldt, men de siste årene har kampen om hegemoniet i hovedstaden stått mellom Vålerenga og Lyn.

Trioen har talt

Men hvem er tidenes beste spiller på de respektive klubbene? Og hvem er tidenes Oslo-spiller? Lokalavisene Oslo har fått kyndig hjelp til nomineringen. Ingen kan vel norsk fotballhistorie bedre enn Arne Scheie. NRK-nestoren har lansert seks kandidater fra hvert lag.
Fra Lyn har i tillegg superpatriot Tor Milde fått føye til fire kandidater for egen regning. Det samme har VIF-ekspert Arild Rønsen gjort for klubben i sitt hjerte. Denne trioen vil til slutt sette seg ned for å si sin mening om hvem som er tidenes Oslo-spiller.

Vinn reisegavekort

Nå er det din tur til å bli med i debatten og avstemningen. Vi trekker ut et reisegavekort på 5.000 kroner blant de som deltar med en god begrunnelse under fullt navn. Vi vil også dele ut en del ekstrapremier. Avstemningen stenges søndag 14. oktober.
De seks første kandidatene fra hvert lag er Scheies nominasjoner.
Kandidatene fra Lyn er : Arne Brustad, Jørgen Juve, Harald Berg, Ola Dybwad Olsen, Tom Sundby, Simen Agdestein, Finn Seeman, Svein Bjørn Olsen, Edu og Tor Fuglset.
Kandidatene fra Enga er: Henry «Tippen» Johansen, Pål Jacobsen, Vidar Davidsen, Odd Iversen, Einar Bruno Larsen, John Carew, Tom Henning Hovi, Kjetil Rekdal, Erik «Panzer» Hagen og Christian Grindheim.

For å delta i avstemningen klikk her for å se hvem som ble VIFs beste spiller og klikk her for å se hvem som ble LYNs beste spiller
Hvorfor mener du akkurat din kandidat er tidenes Oslo-spiller? Delta i debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere