*Nettavisen* Nyheter.

Konkurrenter og venninner

SUVEREN: Nora Gillhagen Kallager spilte en suveren finale mot klubbvenninne Benedicte Dahm. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

De er lagvenninner og samtidig konkurrenter – sist søndag møttes de til finale i Regionsmesterskapet.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODT GRUNNLAG: Benedicte Dahm fikk vist frem mye av det som sikret henne finaleplass, men ikke nok til å vinne over klubbvenninne Nora Gillhagen Kallager fra Ullern Tennisklubb. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

GRESSBANEN: – Det er veldig gøy å vinne, men det blir litt spesielt å seire over en fra samme klubb, forteller Nora Gillhagen Kallager (13) fra Ullern Tennisklubb.

Del på Facebook

Full kontroll

Under søndagens finale for jenter under 14 år var det altså duket for et interessant oppgjør mellom nevnte Nora Gillhagen Kallager og Benedicte Dahm (14), et oppgjør som Nora vant fortjent med 2-0 i sett (6-2,6-1).

– Man må være sterk i hodet for å vinne tenniskamper og det ble en litt annerledes kamp når man møter en klubbvenninne. Derfor ble det mye taktikk, siden hun kjenner spillet mitt så godt, sier Nora til Akersposten.

– Jeg hadde bra fokus i dag og full kontroll i finalen, selv om jeg som vanlig bruker litt for lang tid på å komme skikkelig igang, fortsetter Nora som også kjapt legger til følgende;

Fornuftig

– Jeg vil satse på tennis så mye som det går an å satse, men det er vanskelig å nå opp og jeg er realistisk nok til å innse at tennis nok ikke blir et levebrød for meg, sier hun.

– Skole er helt klart min førsteprioritet, men jeg skal gi tennissatsingen en real sjanse, avslutter den suverene vinneren av Regionsmesterskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.