RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Økonomi på kartet


Bydelspolitikerne har sitt siste møte før sommeren onsdag kveld, og starter møtet en time tidligere enn vanlig. Foto: Anita L. Hanken.
Bydelspolitikerne har sitt siste møte før sommeren onsdag kveld, og starter møtet en time tidligere enn vanlig. Foto: Anita L. Hanken.
Ifølge de siste budsjettprognosene har Bydel Alna fortsatt god kontroll på økonomien.

BYDEL ALNA: Økonomi og budsjett er hovedtema under bydelsutvalgets siste møte før sommeren. Onsdag kveld samles bydelspolitikerne for blant annet å diskutere hvordan de skal møte de økonomiske utfordringene i 2011.

Ville unngå panikk

Siste budsjettprognose viser at bydelen ligger an til et overskudd på 21,6 millioner kroner i 2010. Det skyldes at bydelen tidligere har svingt sparekniven for å møte utfordringer i framtida.

Nå ser man imidlertid enden på omstillingsprosessen. «Denne strategien har ført til at Bydel Alna har kunnet foreta en styrt utvikling mot balanse og unngått panikkartede grep som på lang sikt er lite hensiktsmessige», skriver bydelsdirektøren i sakspapirene.

Planlegger Ahus-flyttingen

Politikerne vil også bli orientert om et program som skal planlegge overføringen av beboerne til Ahus fra januar 2011.

Møtet starter med åpen halvtime klokka 17, hvor befolkningen har anledning å si sin mening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere