*Nettavisen* Nyheter.

Konsert i Folkets Hus

Torsdag klokken 19.00 samles musikkreftene på Lilleaker til felles konsert for lokalmiljøet. Kommer du?

LILLEAKER: Folkefestivalen har fått navnet «varme toner – i hjertet av Lilleaker». Primus motor er Harald Nesset.

– Vi vil med dette vise lokalmiljøet hva som rører seg av musikkrefter på Lilleaker for tiden, noe som ikke er så rent lite. Vi ønsker også å gi noe tilbake til lokalmiljøet som gir oss mulighet til å drive med dette, og vi tror kombinasjonen av profesjonelle musikere og voksne amatørmusikere sammen kan skape en god konsertopplevelse. I tillegg vil en andel av overskuddet gå til vedlikehold av Folkets Hus her på Lilleaker. Et sted som begynner å vise tegn på aldring, sier Nesset og legger til:

– Huset har jo en historie, og det ville være synd om det blir stående å forfalle. Vi ønsker å fylle lokalet med lokalt initiativ.

Musikk fra hjertet

På plakaten torsdag står Frida Ånnevik, som i år var nominert til to Spellemannspriser. Jenny Moe, som har innspilling av nye låter planlagt i april sammen med musikerne Jørn Erik Ahlsen, Kristina Moen og Elisabeth Nesset. Alle fire inntar scenen for å gi noen smakebiter fra sitt musikklandskap. Apoteket, et typisk coverband med sterk tilknytning til Lilleaker. Bandet har spilt sammen noen år, og har et bredt spekter på sitt repertoar, som blant annet fra Bjørn Eidsvåg, Santana, Beatles, Leonard Cohen, Police, Eagles, Phil Collins med flere. Bandet har i flere år opptrådt på Lilleaker Music Event.

– Dette er tre band som har det til felles at de benytter Folkets Hus som øvingslokale. I tillegg vil arrangementet toppes av Lilleaker Storband, som med solist teller hele 21 personer. Sånt blir det trøkk av, sier Nesset med et smil om munnen.

– Spennende og variert

– Jeg håper at veldig mange bokstavelig talt ser sin besøkelsestid, og benytter denne enestående muligheten til å få med seg en spennende og variert musikkaften på Folkets hus. Vi ønsker som sagt å synliggjøre det omfattende musikklivet vi er så heldig å ha her på Lilleaker, og håper derfor at mange ønsker å benytte denne anledningen til å nyte «varme toner – i hjertet av Lilleaker».

Folkets Hus på Lilleaker torsdag, klokken 19.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.