RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare Egil Band skal for første gang holde konsert i sitt eget lokalmiljø på Bøler. Arkivfoto: Nils Skumsvoll
Bare Egil Band skal for første gang holde konsert i sitt eget lokalmiljø på Bøler. Arkivfoto: Nils Skumsvoll

Konsert, kåseri og boklansering

De to bibliotekfilialene har flere arrangementer i løpet av bydelsdagene.

ØSTENSJØ: Mandag 26. mai er det lansering av boken Prinsesser og andre gøyale damer / prinser, drager og mer moro på Bøler bibliotek. Billedkunstner Stefanie Reinhart forteller om prosjektet, der hun har samlet tegninger fra barn i Malawi og Norge, og redigert dem litt.

Tegninger blir en slags pekebok med noen lettleste ord som passer til bildene og temaet, forteller avdelingsleder Heidi S. Stene.

Bare Egil Band vender hjem tirsdag 27. mai. Egil Hegerberg er født og oppvokst på Bøler, men har faktisk aldri spilt en egen konsert på Bøler.

Dette ønsker han å gjøre noe med i en heidundrendes konsert på Bøler filial tirsdag kveld. Dette er en stor glede for ham, da han er en storbruker av bibliotekets tjenester. Han vil derfor gjøre en skreddersydd bibliotekonsert med forslag til videre lesning og fordypning i forbindelse med hver sang, forteller Stene.

Herligheten vil koste kr. 17,-. Arrangementet er i samarbeid med Bøler Biblioteks Venner.

"Er du her for meg?"

Sissel Gran kommer og kåserer rundt temaet Kjærlighetens tre porter vendepunkter i nye og gamle forhold onsdag 28. mai.

Hun skal snakke om underteksten i alle forhold, når vi strever, krangler og sier det motsatte av hva vi mener, når vi setter hverandre på prøve, tester hverandre ut, som nesten alltid er dette: "Er du her for meg?". Det skal vi snakke om denne kvelden, sier Stene og ønsker alle hjertelig velkommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere