RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Konsertserie på Albin Up


Eli Helland og Erik Rochette utgjør sammen "Bossa Intim".
Eli Helland og Erik Rochette utgjør sammen "Bossa Intim".
Eli Helland og Erik Rochette starter i samabeid med galleristen opp en musikkserie i det lille gule huset på Briskeby.

Etter en særdeles vellykket Bossa Nova-konsert under åpningen av årets sommerutstilling på Albin Upp, bestemte musikere og gallerist seg for å fortsette samarbeidet

- "Prosjekt Levende bydel" kaller vi samarbeidet mellom duoen Bossa Intime og Galleri Albin Upp, sier sangerinnen Eli Helland. Andre del av duen er jazzgitaristen Erik Rochette. Han er kjent fra sin egen trio, Erik Rochette Trio, og har blant andre samarbeidet med Anne Lise Gjøstøl og Mona Veum Bækkelund.

Helland har bodd mange år i Sverige der hun har virket som sanger, musiker, tonesetter, kordirigent og dukketeaterskuespiller. Siden 2005 har hun etablert seg i Oslo med firmaet Eli Helland Singing Performance som driver konsert/underholdning- og kursvirksomhet.


Galleri Albin Up har et ønske om å utvide sin virksomhet, slik at de kan kalle seg et kulturhus. Det vil si at i tillegg til regelmessige utstillinger vil de også satse på andre kunsteriske uttrykk, og i første omgang musikk. Både gallerist og musikere synes det er et poeng at ikke all kulturell aktivitet foregår midt i Oslo sentrum.

- For oss er det viktig å finne de rette lokalene for musikktypen vår, og vi synes Albin Up er midt i blinken, sier Helland. Torsdag 9.oktober er første konsert kalt Norske toner og troll . Musikerne forklarer det som et møte mellom norske og brasilianske folkeviser - vuggende i jazzens uttrykk.

Konsertserien fortsetter 6.november med Bossa Nova kveld, 29.november er det Bellman-aften (denne konserten gjør Eli Helland alene) og 18.desember er det julekonsert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere