RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontrolleres årlig

De kommunale barnehagene i Oslo skal kontrolleres av godkjente kontrollører en gang i året.

Oslo: Etter at Omsorgsbygg Oslo KF ble opprettet i 2004, er det de som har overtatt ansvaret for kontroll og vedlikehold av de kommunale barnehagene i Oslo. Siden 2005 har regelen vært at lekeplassene i alle kommunale barnehager skal kontrolleres en gang i året av en godkjent kontrollør.

Vi har innført en ordning med årlig kontroll, og det skal utarbeides en rapport over eventuelle feil og mangler i hver enkelt barnehage, forteller Jan Tore Lindskog i Omsorgsbygg Oslo KF. Denne rapporten utarbeides på grunnlag av de kravene som finnes i norsk standard for barnehager.

Det er et eksternt selskap, Lekeplasskontrolløren, som utfører kontrollene i våre barnehager, og vi stiller krav til at alle kontrollørene er sertifisert av Veritas, sier Lindskog.

Dersom kontrollørene finner feil og mangler er det den enkelte bydel som må ta kostnadene ved utbedring, og som står ansvarlig for at det blir gjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere