RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Konventveien i rådhuset


Dette kaoset i Konventveien vil snart være et avsluttet kapittel. Foto: Vidar Bakken
Dette kaoset i Konventveien vil snart være et avsluttet kapittel. Foto: Vidar Bakken
Leder av byutviklingskomiteen, Ola Elvestuen (V) vil ta opp stenging av Konventveien.

HOFF: Ullern Avis Akersposten har gjennom flere artikler beskrevet forholdene i Konventveien, hvor beboerne krever at veien stenges i henhold til gjeldende reguleringsplan, hvor alle forutsetninger for gjennomføring er oppfylt.

Justering av budsjettet

Det er på tide at reguleringsplanen for området blir sluttført og at stenging av Konventveien gjennomføres. Vi tar kontakt med byrådet for å få saken opp i forbindelse med justering av budsjettet. Vi må blant annet vite kostnadene for å anlegge grøntbelte mellom Bekkeliveien og Ladeveien. Hvis vi ikke får det inn nå, så vil vi ta det opp i forbindelse med neste budsjett, slik at dette blir sluttført i løpet av ett års tid. I Venstre setter vi oss nå grundig inn i saken for å få reguleringen gjennomført, sier Ola Elvestuen, som mener at planlegging og anlegg av grøtarealet ikke er til hinder for at stenging av Konventveien kan skje nå.

Enstemmige vedtak

Vi har fått flere henvendelser fra beboere i området og har merket oss bydelsutvalgets enstemmige vedtak og raske reaksjon. Dette er en type sak som berører mange, hvor bydelsutvalget har løftet frem en viktig sak. Som direkte folkevalgt organ viser bydelsutvalget hvilken betydning det har for å fremme viktige lokale interesser, sier Elvestuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere