RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korps-tilhenger


Styremedlem Eirik Monn-Iversen håper at næringslivet er interessert i å reklamere på tilhengeren.
Styremedlem Eirik Monn-Iversen håper at næringslivet er interessert i å reklamere på tilhengeren.
Prinsdal skolekorps går nye veier for å skaffe inntekter.

Prinsdal/Sæter: Skolekorpset går nå til innkjøp av en brukt tilhenger fra Esso på Sæter, og håper at det lokale næringslivet vil sponse korpset mot å få plass til logoet på hengeren.

Denne hengeren vil brukes til å frakte instrumenter til konserter, stevner og seminarer over hele Oslo, så den vil være veldig synlig i terrenget, sier Eirik Monn.-Iversen, styremedlem i Prinsdal skolekorps.

Hengeren skal også leies ut til billig til korpsforeldre som har behov for det, samt benyttes til å hente større gjenstander til loppemarkeder.

Frem til 1. juli i fjor hadde skolekorpset en spilleautomat som var et viktig bidrag til korpets pengekasse. I og med at automatdrift nå er forbudt, trenger korpset andre inntekter i tillegg til loppemarkedene.

Vi er helt avhengige av å skaffe mer inntekter for å holde på videre. Det er dyrt å drive korps, sier Monn-Iversen, som håper lokale bedrifter nå vil ta kontakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere