RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

65 år: Abildsø skoles musikkorps under utmarsjen på helgens kretsstevne.Foto: Dan Karlsen
65 år: Abildsø skoles musikkorps under utmarsjen på helgens kretsstevne.Foto: Dan Karlsen

Korpsfest på Abildsø

Abildsø skoles musikkorps ble velsignet av værgudene under helgens vellykkede kretsstevne og 65-årsfeiring.

ABILDSØ: Søndag 6. juni inviterte Abildsø skoles musikkorps til korpsstevne.

– Det ble et veldig vellykket stevne. Bortsett fra at en av dirigentene havnet på fødestua og måtte få en vikar, gikk alt knirkefritt, sier Håkon Skau i arrangementskomiteen med et smil.

Tilsammen 15 korps deltok på kretsstevnet, og det jubilerende vertskorpset benyttet anledningen til å gjøre en ny vri på en gammel korpstradisjon.

– Det er vanlig at arrangørkorpset kommer sist inn og går først ut. Denne gangen gjorde vi en liten vri ved at korpset dannet to rekker ved skoleporten og stod der mens alle de gjestende korpsene marsjerte ut, sier Skau.

God korpskultur

Løren Skoles dirigent stilte sporty opp da den tidligere omtalte dirigent måtte på fødestuen, og veiledet det herreløse korpset gjennom sitt bidrag til konserten.

– Vi var også vitne til at Grefsen skoles musikkorps foretok den offisielle overføring av rekrutter fra juniorkorps til hovedkorps. Deres dirigent Ante Skaug gav som vanlig alt for sitt publikum og stemningen var så god at det bølget i Østensjøvannet, fortsetter Skau.

– Været var strålende, og det var mye jobb, men når resultatet blir så bra er vi i arrangementskomiteen fornøyd, konstaterer Skau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere