RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsang, brass og brasilianske toner


Stemning på topp: Lilleaker Music Event har allerede blitt en populær start på sommeren for mange.
Stemning på topp: Lilleaker Music Event har allerede blitt en populær start på sommeren for mange. Foto: FOTO: LILLEAKER LIONS
I morgen klemmer Lilleaker Lions og Kaktus mat og vinhus til igjen. Det er duket for Lilleaker Music Event.

LILLEAKER: Den største musikalske begivenhet i Oslo vest har nå etablert seg til å bli en årlig tradisjon, som har rukket å bli svært populært for lokalbefolkningen så vel som for tilreisende publikummere.

– Hensikten er å skape en festival på Lilleaker hvor vi presenterer en del av det mangfold vi har å by på av musikalske krefter med tilknytning til Lilleaker og Ullern, sier Harald Nesset, primus motor for Lilleaker Music Event. – Dette er fjerde gangen vi arrangerer og programmet i år er ekstra spennende. Det spenner fra vise- og korsang, via janitsjar, brass og storband, brasilianske toner, til rent coverband, opplyser han og legger til:

– Med dette ønsker vi å skape en fest i nærmiljøet for voksne og barn. God stemning, god musikk og god mat går hånd i hånd. Og gjennom flere år nå har det vist seg at det har vært vellykket.

Selve konserten er gratis for publikum, så derfor håper Lilleaker Lions på en solid oppslutning om sitt store lotteri til inntekt for arbeid blant unge og eldre i nærmiljøet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere