RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvoll-elever kjempet til siste slutt


Heidi Marie Vestrheim er stadig like engasjert. foto: Elisabeth c. Wang
Heidi Marie Vestrheim er stadig like engasjert. foto: Elisabeth c. Wang
Elevene i 7. klasse ved Korsvoll skole ga alt i kampen om «Supermerket», da de var med i programmet «Utfordringen» på NRK Super denne uken.

KORSVOLL: Jeg har troen, men de må kaste ganske bra hvis de skal ha en sjans. Det er ikke mye å gå på, sier Idun (12) og titter bort på klassekameratene.

Jeg tror de vinner merket. Det er kjempegode og har allerede vist at de ikke gir seg uten kamp, smiler Ådne (12).

Spent stemning

I gymsalen på Korsvoll skole står 20 svært spente, gulkledde elever klare til siste utfordring. Programleder Heidi Marie Vestrheim diskuterer dagens fremgangsmåte med kollegaene Vegard Svingen og Øyvind Torjusen.

Jeg er veldig stolt av dem alle sammen. De har jobbet hardt og fortjener virkelig seier, sier kontaktlærer for 7C, Lill Aulie.

Fantastisk innsats!

Så er det duket for å sende heia-gjengen inn. Og resten av skolens elever er tydelig klare for å gi deltagerne et realt løft.

Heia, heia dere er rå! Dere er det ingen som kan slå!, ropes det fra radene av medelever.

Så er kampen om Supermerket i gang. Samtlige elever gir alt, men det holder dessverre ikke helt. Skuffelsen de første minuttene etter at det er blåst i fløyten er tydelig, men etter trøstende ord fra lærere og medelever ser det ut til at 7. klasseelevene har fått motet tilbake.

Det er alltid synd når det ikke går, men de fortjener virkelig ros for fantastisk innsats. Dette var skikkelig spennende helt frem til slutten, sier en dame fra sidelinjen.

Programmet sendes tirsdag 31. mars. klokken 19.00 på NRK Super.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere