RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Korsvoll-mannen» pågrepet i Paris

Mannen som i vinter skal ha utsatt 77-årig kvinne for grov vold og seksuelt overgrep, er nå pågrepet i Paris.

PARIS/KORSVOLL: – Vi jobber nå med en rettsanmodning om å få mannen utlevert til Norge, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til dittOslo.no.

Politiet bekrefter at det er pågrepet en mann som er mistenkt for overfallet av den 77-årige kvinnen. Han ble nylig pågrepet i Paris.

Rohde opplyser at mannen er siktet for flere kriminelle forhold i Norge, men ønsker ikke å utdype dette nå, av hensyn til etterforskningen.

– Vi er veldig glade for nå å ha kontroll over denne mannen, som vi anser som meget farlig, utifra den hendelsen på Korsvoll, sier Rohde.

Det var februar i år at den 77-årige kvinnen fra Korsvoll ble overfalt, på Korsvoll, og utsatt for grov vold og seksuelt overgrep. DittOslo skrev om saken før sommeren, og da sa politiet at de ikke hadde nok å gå etter, og at de heller ikke så for seg noe snarlig gjennombrudd i saken.
 

LES OGSÅ:

Korsvoll-mannen fortsatt ikke tatt

I respirator etter overfall

Har du sett denne kvinnen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere