RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvoll sikret poeng mot topplag


STANGET UNNA: Korsvoll tok med seg et meget sterkt poeng hjem til Nordre Aker mandag kveld da de spilte uavgjort mot topplaget Ullern.Foto: Andreas Lindbæk
STANGET UNNA: Korsvoll tok med seg et meget sterkt poeng hjem til Nordre Aker mandag kveld da de spilte uavgjort mot topplaget Ullern.Foto: Andreas Lindbæk
Korsvoll spilte mandag 1-1 borte mot topplaget Ullern.

ULLERN: Korsvoll har slitt voldsomt med poengfangsten denne sesongen.


Før mandagens oppgjør mot topplaget Ullern lå de hele 11 poeng bak serielederen.

LES OGSÅ: Ullern ned på jorden etter brakseier

Overrasket

Under mandagens kamp mot høytsvevende Ullern gikk laget ut kompakt og med godt press i varmen.

– Vi la om taktikken til denne kampen og byttet litt på laget. Vi tettet igjen bakover, for vi visste at Ullern er gode til å trille ball, sier kaptein Stig Markus Hovdal.

Men Ullern fikk uansett en pangstart, og scoret kampens første mål allerede etter 10 minutter.

– Jeg føler vi hadde god kontroll selv om de scorer tidlig. Vi får troa utover omgangen og i pausen var spillerne klare på at dette kunne vi klare, sier kapteinen.

I andre omgang fortsatte Ullern å presse på. Men etter 68 minutter fikk Mats Andreas Marheim drømmetreff og klinket ballen i vinkelen til enorm jubel fra bortelagets spillere.

Etter scoringen bølget spillet frem og tilbake, og selv om Ullern skapte de aller største sjansene, hadde også Korsvoll sine sjanser.

– Vi hadde sjansen til å vinne kampen, men det hadde kanskje vært et ran. Uavgjort er et greit resultat, sier Hovdal.

LES OGSÅ: Kjelsås knuste Engas unggutter

Laber poengfangst

Korsvoll har de siste årene alltid vært med i toppen i 3. divisjon. Men denne sesongen har de slitt med å ta poeng. Etter mandagens poengdeling har laget tatt sju poeng på åtte spilte kamper.

– Vi har vært for varierende bakover og brent for mange sjanser fremover. Det har vært en tung sesonginnledning. I de siste kampene har vi spilt med litt mer rutine på banen, og det har hjulpet på, sier Hovland.

Se terminliste og tabell her

Ambisjonene i år?

– Stig Mathisen ga seg som trener etter forrige sesong og med ny trener (Petter Solland) har vi også lagt om spillestilen.Vi er et lag som kan ta poeng mot alle. Nå må vi plukke jevnt med poeng fremover, slik at vi når målsetningen med å havne på øvre halvdel av tabellen, sier Hovdal, som mener at avdelingen de spiller i er utrolig jevn.

Mens Korsvolls spillere kunne juble etter ett poeng mandag, var skuffelsen veldig stor hos Ullern-spillerne.

Kaptein Martin Christiansen mente at Korsvoll er et meget bra lag.

– Korsvoll er et lag som spiller jevnt mot alle lag. De har tapt en del kamper hvor de har fortjent å ta poeng. Så kanskje de fortjente å få med poeng i dag, sier Christiansen.

LES OGSÅ: Ble sjekket ut av Godset i fjor – skrev nylig under for Lyn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere