RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvoll vil bygge videre på cupkampen


Henrik Moen gjorde en bra kamp på Korsvolls midtbane mot Fredrikstad. Han var imponert over det høye nivået på motstanderne og synes spesielt Tarik Elyounoussi utmerket seg den perioden han var på banen.
Henrik Moen gjorde en bra kamp på Korsvolls midtbane mot Fredrikstad. Han var imponert over det høye nivået på motstanderne og synes spesielt Tarik Elyounoussi utmerket seg den perioden han var på banen. Foto: FOTO: TERJE PEDERSEN
Det var klasseforskjell på banen, men Korsvoll tar med seg lyspunktene fra Fredrikstad-kampen videre i sesongen.

KORSVOLL: Med tre baklengsmål i hver omgang, ble Korsvoll grei skuring for eliteserielaget Fredrikstad i første cuprunde. Dermed er cupeventyret over, og fokus er flyttet tilbake til 3. divisjon for de blå.

Del på Facebook

– Jeg er egentlig litt skuffet. Jeg hadde håpet vi kunne gitt dem litt mer motstand, sa trener Petter Solland etter kampen.

Magnus Roterud kunne gitt Korsvoll en sjokkledelse på en dobbeltsjanse tidlig i kampen. Men deretter var det bare FFK resten av omgangen. Etter pause hevet Korsvoll seg.

– Vi ble enige i pausen om å slå lengre og utnytte bakrommet. Nervene slapp litt og vi presset høyere. Det får vi ta med oss videre, sier Solland.

Sikter mot toppen

Korsvoll mistet opprykket til 2. divisjon på målstreken i fjor. Laget har mistet noen spillere siden den gang, men Solland sikter fremdeles mot en plass i toppen.

– Vi får prøve å lage et fort her hjemme, samtidig som vi plukker de poengene vi kan borte. Det ser ut som vi er i en avdeling der alle tar poeng fra alle, sier Solland.

Henrik Moen ble kåret til beste Korsvoll-spiller i kampen mot FFK. Midtbanemannen tror også på en bra sesong.

– Vi har et bra mannskap og begynner å få en skadefri tropp. Vi får ta med det vi gjør bra i dag inn i 3. divisjon, så blir det bra, sier Moen.

Se bildeserie fra kampen!

Stor anledning

Selv om trener Solland var litt skuffet over innsatsen ute på banen, satte han pris på besøket fra eliteserien.

– Det er en stor anledning for klubben. Vi har jo hatt både Stabæk og Lyn her før også, sier han.

Treneren påpeker at Fredrikstad er et lag med flere store navn, og et lag som spiller fin fotball.

– Det blir jo mye moro og mye folk. Sånne kamper skaper ekstra interesse rundt laget, og det trenger vi alltid, avslutter han med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere