*Nettavisen* Nyheter.

Korsvoll ydmyket av Skeid

Skeid var best i alle spillets faser, også på dødball. Et tafatt Korsvoll-forsvar ser her ballen gå i mål for tredje gang i kampen, det tredje på dødball.

Seks ganger gikk ballen i nettet bak Stian Straume. Korsvoll fikk bare låne ballen på Skeids premisser i oppgjøret søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trener Per Kåre Hagen tror Korsvoll skal greie å holde seg i 2.divisjon.

KORSVOLL: Nabolaget Skeid tok kommando fra start i søndagens kamp på Korsvoll kunstgress.

Og etter ti minutter, og flere brente Skeid-sjanser, åpnet Kim Nysted scoringsballet for gjestene. Han knaller ballen i motsatt hjørne, etter et flatt innlegg fra Mostafa «Mos» Abdellaoue. Sju minutter senere gjentar han bedriften etter et tilsvarende innlegg fra venstre.

Vi skulle ligge kompakt og trangt fra start, men det åpnet for Skeid på kantene, sier Korsvoll-trener Per Kåre Hagen etter kampen.

Så vidt nær ballen

Til pause sto det 4-0 til Skeid, og Korsvoll hadde så vidt vært nær ballen.

Etter hvilen kom hjemmelaget mer med, men uten at de klarte å utgjøre noen nevneverdig trussel for Skeid.

Skeid har god flyt og er et bedre lag, mener Hagen.

Spesielt på dødball, hadde Korsvoll trøbbel. Bortelaget er farlige på nesten hver eneste corner, og midtstopper Joar Harøy er høyest to ganger, og legger på til 4-0 og 6-1.

Vi blir hardt straffa på dødball. Der var Skeid mye bedre enn oss, oppsummerer Hagen.

Tre nøkkelkamper

Til tross for stortapet, og en lite hyggelig tabellplassering, var det ingen slagen mann som snakket med Nordre Aker Budstikke etter kampen. Hagen har vært trener for Korsvolls A-lag i seks år, og det er ikke første gang laget hans må se nedrykksspøkelset i øynene.

Vi har vært i denne situasjonene de siste årene. Det er klart at det ikke er et hyggelig sted å være, men vi skal stå på og ha troa på det vi gjør. Så klarer vi oss forhåpentligvis.

Korsvoll ligger nå på en trygg plassering, femte sist, men har tre nøkkelkamper foran seg mot lagene under dem på tabellen. GBK, KIL/Hemne og ikke minst Kjelsås, må slås for å beholde plassen i 3. divisjon.

De tre kampene blir helt avgjørende, avslutter Hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.