Gå til sidens hovedinnhold

Korsvollbanen kommer snart

«Nye» Korsvollbanen tar form. – I løpet av tre ukers tid er saken levert plan- og bygningsetaten, i følge prosjektleder Rolf Nyhus i Oslo Idrettshaller AS.

KORSVOLL: – Nå gjenstår noe informasjonsinnsamling og tilrettelegging før vi sender saken over til Plan- og bygningsetaten, sier prosjektleder Rolf Nyhus i Oslo Idrettshaller, og forteller at overlevering til etaten etter planen skal skje innen tre ukers tid.

– Så tilrettelegger Plan- og bygningsetaen saken, og dernest blir den sendt ut på høring – også politisk, sier Nyhus.

Samlingsplass

Leder av Korsvoll IL er glad for at saken nå snart har nådd plan- og bygningsetaten.

– Nye Korsvoll idrettspark vil sikre en samlingsplass for hele nærområdet og lokalsamfunnet – det vil jo bidra til fortsatt trygge og aktive oppvektsvilkår for barn og unge. Og det er jo det som er hele kjernen i lagets arbeid, sier Lars Dueled og viser til de mange aktivitetene laget allerede har, også utenom selve ordinære idretter. Som blant annet en aktiv seniorgruppe, gruppe for funksjonshemmete barn og unge, lysløype og skileikanlegg på Grinda, skøytebane på Korsvollbanen, nyttårsfeiring med fakkeltog og vardetenning på Korsvolltoppen.

Åpen bane

– Og så ønsker jeg særlig å trekke frem ungdomsklubben "Åpen Bane" vi arrangerer på Korsvollhuset hver fredag, hvor ca. 100 lokale barn og ungdommer har kafé, disko, spill, film og andre aktiviteter under dugnadstilsyn av lokale foreldre.

– Og med den nye idrettsparken blir det jo enda flere og større muligheter til å utvikle lagets eksisterende og nye aktiviteter, i følge Dueled.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre