RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kortslutning på t-banen

T-banen står på Oppsal, etter en kortslutning inne i tunnelen.

OPPSAL: Et t-banetog på vei mot sentrum stoppet onsdag formiddag inne i tunnelen mellom Ulsrud og Oppsal. Det fører til stans i begge retninger, melder T-banen på Twitter.

Politiet opplyser at hendelsen førte til at toget måtte evakueres.

– Et t-banetog på vei mot sentrum evakueres ved Oppsal t-banestasjon. Elektrisk kortslutning med noe røyk. Nødetatene på vei, skriver politiet på Twitter.

Ifølge Sporveien skjedde hendelsen inne i tunnelen ved Oppsal stasjon, da noe metall falt ned fra taket og forårsaket kortslutning og strømstans.

– Dette medførte litt røykutvikling i bakre togdel. Enkelte hadde da begynt å rømme togsettet på egenhånd, men vi var raskt på plass og fikk gjennomført en kontrollert evakuering uten skader eller panikk av noe slag, sier Andreas Viseth, stedfortredende kommunikassjonssjef i Sporveien, til Nettavisen.

Klokken 11.38 melder politiet at alle passasjerende nå er evakuert, og ingen personer er skadet.

– Arbeid over tunnelen kan ha forårsaket stansen, skriver politiet.

Trafikken på linje 3 forbi Oppsal er foreløpig ikke i gang igjen, en Andreas Viseth sier til Nettavisen at det neppe vil ta lang tid. Det blir derfor ikke satt inn buss for bane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere