RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kos for Kaycee

Det var ingen sure miner selv om Vestligruppa Kaycee ikke nådde helt opp i Melodi Grand Prix junior. Nå skal vi kose oss på nachspiel, sa jentene.

Oslo/Groruddalen: Kaycee består av Karima Avolio (13) og Caroline Sjølshagen (12) fra Vestli. Sammen har de skrevet sangen "Forelska", som naturlig nok handler om akkurat det å være forelsket. Jentene opplevde nemlig det å bli forelsket i samme gutt, og det er jo ikke alltid like lett.
- Vi skrev sangen da vi likte en gutt, men så sluttet vi å like han for han ble litt dust og sånn, sa jentene på direktesendt tv fra Oslo Spektrum lørdag kveld.

Gøy

Etter at alle stemmene var talt opp var det imidlertid klart at jenteduoen ikke var blant de fire deltakerne som gikk til superfinale. Likevel strålte de to på scenen da Lokalavisen Groruddalen møtte dem etter endt tv-sending.
- Det gjør ingenting at vi ikke kom videre, det var bare utrolig gøy å være med, sa de to. Det har vært en utrolig gøy uke, alt vi har fått være med på har vært kjempegøy!

Møtte fansen

Flere steder i salen satt det tilhengere av Kaycee, med store plakater og jubelen satt løst når jentene var på scenen. Da rulleteksten gikk over norske tv-skjermer la like gjerne jentene seg ned på scenekanten og skrev autografer. Og som ekte pop-stjerner blir det selvfølgelig nachspiel.
- Ja nå skal vi kose oss, sa jentene, før de forsvant inn til foreldre og fans på nachspiel med pølser, brus og popkorn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere