RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koste seg med musikken

Terje Lørdal og Kine Kamhaug trives på festival. De angrer ikke på at de tok turen fra Hauketo til Frognerparken for å få med seg Norwegian Wood.

Frognerparken/Hauketo: Sommertid er festivaltid, og med helgens Norwegian Wood ble festivalsesongen spilt i gang. Samboerparet Terje Lørdal (23) og Kine Kamhaug (21) var tidlig ute med bestilling til festivalens siste dag.

Det var Kent som gjorde at jeg dro hit. Jeg har alltid likt bandet, og der har hatt sinnsykt mange store hits, sier Terje. Svenskenes siste singel "Dom som försvann" har vært en gjenganger på stereoanlegget i leiligheten på Nebbejordet det siste halvåret. Dermed har også samboer Kine blitt fan.

Det var vel egentlig Terje som trakk meg med til festivalen, men Kent og Maria Mena var også mne egne favoritter blant de som var på scenen. Det var de jeg kjente mest på forhånd, og de har hatt flere hits jeg har likt, forklarer hun.

Favorittene imponerte

Terje Lørdal og Kine Kamhaug er enige om at Kent levde opp til forventningene og var dagens definitive høydepunkt, og Kine sier hun også likte Maria Menas opptreden godt.

Terje gjorde en ny oppdagelse på festivalen.

Jeg er positivt overrasket over Minor Majority, som var en god nummer to blant artistene. Det er ikke umulig at jeg går til innkjøp av noen cd-er av dem etter hvert, sier han.

BadeRock

Verken Terje Lørdal eller Kine Kamhaug betegner seg selv som noen store festivalgjengere. Terjes eneste tidligere festival er fjorårets BadeRock i Sandefjord, mens Kine har vært på et par mindre arrangementer tidligere.

Det var bare noe småting, jeg vet ikke om det kan kalles festival engang, sier hun med et smil. 21-åringen har heller ikke planer om flere festivaler i sommer, men kjæresten Terje skal gjenta fjorårets suksess med BadeRock.

Ferien begrenser sitt. Det hadde selvsagt vært kult på Quart og sånt også, men det er ikke nok kule artister der til at jeg prioriterer det, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere