RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krabbe selger unik strandtomt

Har du 18 millioner til overs kan du bli eier av en unik eiendom på Ulvøya med egen strandlinje, båtplass og boblebad i strandkanten.

Ulvøya: Eiendommen ligger i Måkeveien 48 på Ulvøya og formidles av eiendomsmegler Kim André Krabbe i Privatmegleren.
Del

– Dette er en vanvittig unik eiendom med havet som nærmeste nabo, forteller Krabbe som har spesialisert seg på salg av strandeiendommer på Nedre Bekkelaget og øyene.

Eier har god tid

Det 235 kvadratmeter (p-rom) store huset har tre soverom og ligger på en drøyt ett mål stor tomt rett ved siden av Sydstranda. Eiendommen har ligget ute for salg i noen måneder. Det kom inn et bud på 17,5 millioner kroner etter første visning, men det ble ikke noe salg.

– Eieren valgte å vente, han har god tid og vil se det an utover våren, sier Krabbe.

– Hvem er det som er kjøpere i dette markedet?

– Det er suksessrike mennesker med god kapital som er villige til å strekke seg langt for å få unike strandeiendommer, sier han.

Privat marked

Denne typen eiendommer er mangelvare i Osloområdet og derfor er det mange av de mest unike eiendommene som går langt over takst.

– Vår herre lager ikke flere strandeiendommer, de er allerede skapt, sier Kim André Krabbe.

Ikke alle eiendommer av denne typen selges på det åpne markedet. I romjulen ble det blant annet solgt en strandeiendom i Singasteinveien 15 på Ormøya til 25 millioner kroner, hele seks millioner over takst. Og enda et par strandeiendommer i området er til salgs, uten at det er annonsert for disse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere