*Nettavisen* Nyheter.

Kraftig brann på Norsk Gjenvinning

Brannvesenet har rykket ut flere ganger det siste døgnet. Blant annet ble beboerne på Bjerke bedt om å holde vinduene igjen på grunn av kraftig røyk fra en kontainerbrann.

OSLO: En brann i tre kontainere på Norsk Gjenvinning på Bjerke, førte til kraftig røykutvikling natt til onsdag.

Brannen ble slukket, men røyken sev ned til sentrum av byen. Politiet ba beboere i området om å holde vinduene lukket, da røyken kunne være skadelig.

Slukket etter to timer

Brannen oppsto i gjenvinningskontainere for elektrisk utstyr, og røykutviklingen var så kraftig at Brann- og redningsetaten sendte hele ni biler til stedet.

LES NYHETER FRA GRORUDDALEN HER

Politiet fikk beskjed om brannen i to-tiden natt til onsdag. Brannmannskapene hadde først problemer med vanntilførselen, men i fire-tiden var brannen slukket.

– Røyken som kommer fra brannen er ikke ufarlig, så folk oppfordres til å lukke vinduene hvis det blir plagsomt, sa operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB i natt-

Årsaken til brannen er ikke kjent.

Brann i leilighet

Før brannen på Norsk Gjenvinning rykket brannvesenet ut til Rommen. Rett før midnatt fikk politiet melding om røykutvikling i en leilighet.

Det viste seg at det brant på en balkong. En sigarettsneip var årsaken. Brannvesenet fikk slukket brannen raskt.

Tørrkok og vanndamp

Rundt halv seks-tiden på ettermiddagen rykket brannvesenet ut til Christian Michelsens gate etter tips om tørrkok i en bolig. Den aktuelle leiligheten ble gjennomsøkt og viste seg å være tom.

I tre-tiden på onsdag ettermiddag kom det inn en melding om røykytvikling i en vaskemaskin i Huk Terrasse. Dette viste seg å være vanndamp og brannvesenet kunne forlate stedet raskt.

Tørrkok

TØRRKOK: Brannvesenet rykket ut til tørrkok på Sagene/ Grünerløkka. LESERFOTO

ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Toglinjene åpner før tiden

Uvanlig prisoppgang på boligmarkedet

Masseslagsmål i Vika

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag