RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kraftig brann på Norsk Gjenvinning

Brannvesenet har rykket ut flere ganger det siste døgnet. Blant annet ble beboerne på Bjerke bedt om å holde vinduene igjen på grunn av kraftig røyk fra en kontainerbrann.

OSLO: En brann i tre kontainere på Norsk Gjenvinning på Bjerke, førte til kraftig røykutvikling natt til onsdag.

Brannen ble slukket, men røyken sev ned til sentrum av byen. Politiet ba beboere i området om å holde vinduene lukket, da røyken kunne være skadelig.

Slukket etter to timer

Brannen oppsto i gjenvinningskontainere for elektrisk utstyr, og røykutviklingen var så kraftig at Brann- og redningsetaten sendte hele ni biler til stedet.

LES NYHETER FRA GRORUDDALEN HER

Politiet fikk beskjed om brannen i to-tiden natt til onsdag. Brannmannskapene hadde først problemer med vanntilførselen, men i fire-tiden var brannen slukket.

– Røyken som kommer fra brannen er ikke ufarlig, så folk oppfordres til å lukke vinduene hvis det blir plagsomt, sa operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB i natt-

Årsaken til brannen er ikke kjent.

Brann i leilighet

Før brannen på Norsk Gjenvinning rykket brannvesenet ut til Rommen. Rett før midnatt fikk politiet melding om røykutvikling i en leilighet.

Det viste seg at det brant på en balkong. En sigarettsneip var årsaken. Brannvesenet fikk slukket brannen raskt.

Tørrkok og vanndamp

Rundt halv seks-tiden på ettermiddagen rykket brannvesenet ut til Christian Michelsens gate etter tips om tørrkok i en bolig. Den aktuelle leiligheten ble gjennomsøkt og viste seg å være tom.

I tre-tiden på onsdag ettermiddag kom det inn en melding om røykytvikling i en vaskemaskin i Huk Terrasse. Dette viste seg å være vanndamp og brannvesenet kunne forlate stedet raskt.

 

Tørrkok

TØRRKOK: Brannvesenet rykket ut til tørrkok på Sagene/ Grünerløkka. LESERFOTO

 

ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Toglinjene åpner før tiden

Uvanlig prisoppgang på boligmarkedet

Masseslagsmål i Vika

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere