RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DIVA: Eminem hevder han sitter på kompromitterende materiale om damen som ofte hevdes å være en svært krevende diva.
DIVA: Eminem hevder han sitter på kompromitterende materiale om damen som ofte hevdes å være en svært krevende diva.

Krangler så busta fyker

Eminem disser Carey og hevder han sitter på nok dritt til å ødelegge henne. Selv svarer popsangerinnen med at rapperen er "Obsessed" og at de aldri har hatt noen romanse.

– I've got enough dirt on you, to murder you, rapper Eminem i sin nye single "The Warning".

Han advarer Mariah Carey – som slipper albumet "Memoirs of an Imperfect Angel" 28. september – om at han sitter på så mange pinlige bilder og telefonsvarmeldinger at popstjernen snarest bør slutte å slenge med leppa om ham.

Krangelen dem imellom startet i 2002, da Eminen gikk ut offentlig og fortalte at han og Carey hadde hatt et kort forhold året i forveien.

Han fortalte også at han synes Carey var plagsom.

Så plagsom, faktisk, at han brukte en telefonsvarbeskjed fra popstjernen – der hun sutrer over at han ikke ringer henne tilbake – som intro til låta "Puke" (spy) da han var på turné for noen år siden.

Svar på tiltale

Mariah Carey lot seg ikke pille på nesen, og slapp siden singelen "Obsessed", med klar adresse til Eminem. Her synger hun om en fyr som er så besatt av henne at han lyver på seg et forhold.

Carey har nemlig hele tiden benektet at hun har vært sammen med Eminem.

Krangelen er åpenbart ikke over, men det spekuleres i om hele greia er et PR-stunt. Det tviler VGs kjendisjournalist Camilla Bjørn på. Hun har vært fan av Carey siden tidlig 90-tall.

– Eminem-krangelen tror jeg er reell og noe Mariah selv kunne vært foruten.

– Skal man tolke alt som har blitt skrevet opp igjennom årene siden de datet, var nok Mariah litt interessert. Hun besøkte Eminem i Detroit og hadde med gaver til datteren hans. Og så skar det seg, sier hun.

Diva

Tabloidpressen elsker å latterliggjøre stjernen for hennes divanykker, og dem er det mange av.

For eksempel rapporterte femalefirst.co.uk at damen har med seg to assistenter på ferie bare for å tørke henne etter at hun har badet.

Og da hun var i London i fjor for å promotere sitt nye album, krevde hun blant annet å få sitte på en trone til 10.000 kroner under signeringsseansen.

Hun bad også om å få installert et privat treningsstudio til rundt 100.000 kroner på luksushotellet hun bodde på.

I tillegg kom ønsker om kremfargede roser, sommerfugler, samt at oliven og nøtter alltid var tilgjengelig.

– Vi passet på å innfri all krav, også det om ekstra sugerør, siden hun kun drikker fruktsaft med sugerør, sukket en kilde fra plateselskapet til britiske Mirror.

Hakkekylling

Slike historier gjør Carey til en enkel hakkekylling. Likevel nekter hun å forandre seg.

– Jeg burde egentlig vært mye mer kravstor, og divastempelet tar jeg som et kompliment, fortalte hun til People.

Camilla Bjørn tror Carey er veldig preget av å ha vært superstjerne i tjue år, og at divaimaget er noe som faller henne naturlig.

– De eksentriske sidene hennes er imidlertid blitt verre og verre med årene. Hun har slitt med insomnia i alle år, noe som nok påvirker henne mer enn vi er klar over.

– Dessuten har det jo lenge gått rykter om at hun er litt for glad i hvitvin.

Askepott-historie

Latterliggjøring til tross, Mariah Carey er uten tvil en stor stjerne. Hun har solgt 200 millioner plater, og var den første artisten som ga ut fem nummer én-singler på rad.

Historien hennes er også en askepott verdig. Hun flyttet til New York for å forsøke seg som sanger, mens hun forsørget seg ved hjelp av et utall drittjobber.

Så møtte hun EMI-sjef Tommy Mottola på en fest, og fikk gitt ham demoteipen sin. Han ble imponert, hun fikk platekontrakt og giftet seg siden med Mottola, som i dette tilfellet en stakket stund var eventyrets drømmeprins.

Paret skilte seg i 1997 etter fire års ekteskap. Karrieren hennes fortsatte å blomstre, og i disse dager er hun aktuell med albumet "Memoirs of an Imperfect Angel".

Pierce Morgan, den tidligere redaktøren for The Mirror og dommer på "Britains got Talent", liker henne.

– Mariah har rykte på seg for å være en diva. Men i likhet med andre divaer, som Edith Piaf og Madonna, har hun fått det stempelet fordi hun gjør det som trengs, uansett hvor lang tid det tar, for at ting skal bli så bra som mulig.

– Det er en ganske bra innstilling å ha i denne bransjen, og det er grunnen til at hun har solgt 200 millioner album, sa Morgen til Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere