RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kranglet til seg seieren

Det ble mye halvsjanser og nervøst spill, men kampen steg i intensitet mot slutten av 2. omgang, etter at Kjelsås scoret utligningsmålet 1-1.

Greibanen: 1. omgang i lørdagens kamp var preget av nervøst spill av begge lag. Det var tydelig at dette var en viktig kamp som begge ville og burde vinne. Nummer to og nummer fire på tabellen kan vel kalles et toppoppgjør. Mye av spillet i 1. omgang foregikk på midtbanen. Begge lag prøvde å angripe, men det ble ikke noe særlig mer enn halvsjanser. Det var likevel fortjent at GBK gikk opp til 1-0 i det 36. minutt ved Christian Gauseth. Thomas Amlie slo en fin corner som resulterte i et stolpeskudd. Og der var Gauseth og satte inn returen. Thomas Amlie er også i kjempeform om dagen og var en stadig trussel mot Kjelsås sitt forsvar fra sin kantposisjon.

Temposkifte

Etter pausen steg tempoet, og da Kjelsås utliknet til 1-1 i det 83. minutt, ble det ordentlig fart og temperatur i kampen. GBK pressa Kjelsås etter utligningen. Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg. Likevel trengte GBK et par minutter ekstra før de klarte å putte ballen i mål bak Kjelsås-keeper Yngve Rekdal. Pål Arne Johansen scoret GBK's andre mål på overtid. Spillere, trenere og tilhengere jublet hemningsløst. Også i garderoben og på spillermøte etterpå var stemningen munter. Trener Rolf Teigen var tydelig fornøyd etter kampen.
Det var en veldig lettelse å vinne denne kampen. Deilig å se ballen gå i mål, den satt langt inne. Jeg er stolt over det laget presterer, sier han til Lokalavisen Groruddalen.

Jublende glade GBK

Etter kampen var det hurrarop og jubling blant GBK-gutta i garderoben. Trener Rolf Teigen samlet spillerne og roste dem for tålmodighet og pågangsmot. Etter 1-1-utligningen til Kjelsås var GBK aggressive og de viste at de ville vinne dette oppgjøret. Nå kan de ta ferie med visshet om at de ligger meget godt an på tabellen før høstsesongen starter.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere