*Nettavisen* Nyheter.

Krasjet i fylla

En synlig beruset sjåfør klarte ikke å holde bilen rett på veien lille nyttårsaften. I Ekebergveien kolliderte han med Holmliabussen.

LJABRU: Bussjåføren så varebilen komme mot seg i feil kjørebane i svingen mellom Rosendalsveien og Knud Øyens vei. Han presset bussen så langt ut på fortauet han kunne, men sammenstøtet var ikke til å unngå.
Heldigvis ble verken sjåføren eller noen av de ti passasjerene skadet. Bussen kunne kjøre fra stedet for egen maskin med knust sidevindu og lykter, og en solid bulk i siden foran.Verre gikk det med varevognen, som måtte taues vekk med knust frontparti på førersiden. En fortumlet sjåfør kom seg ut av bilen på egen hånd. Med blodet silende fra flere kutt i pannen gikk han meget ustø i møte med politi og ambulansefolk. Selv om han forsikret om at han var i fin form,og gjerne ville forlate stedet for egen maskin, måtte han bli med til Legevakten. Han var for full til å avhøres der og da.
En identitetssjekk viste dessuten at polakken var utvist fra Norge i 2002. Derved gikk turen fra legevakt til arresten og videre ut av landet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.