RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kreativ gjeng

7. klassingene ved Kjelsås skole ligger ikke på latsiden. Og at de har sans for kunst, det hersker det ingen tvil om.

Kjelsås: En vakker mosaikkvegg pryder for tiden Kjelsås skole. Veggen er undertegnet et knippe 7. klassinger ved skolen, som er tydelig stolte av resultatet.
- Den er min! Ser du? Der er initialene mine, sier Dag Eivind (12) og peker på et flott trykk på mosaikkveggen.
Elevene begynte med å tegne skisser til veggen og deretter startet arbeidet med de fargede flisene. Mellom arbeidene er det lagt mengder med speilbiter som virkelig gjør at alt kommer til sin rett.
- Jeg synes det ble veldig fint, og helt annerledes enn vi trodde mens vi jobbet med det. Det er finere nå, for nå er det mer helhet. Også synes jeg de forskjellige tingene passer sammen, sier Christine (13) og peker rundt på motiver av bananer, hjerter, nøkler og mye annet.
- Det var gøy å jobbe med det, også er det litt artig å tenke på at det kommer til å være der i mange år fremover. Kanskje vi ser det når vi kommer tilbake hit som voksne, smiler Margrete (13).
Solen skinner mot den flotte nylagde veggen inne på Kjelsås skole. Og elevene, de stiller opp til et aldri så lite gruppebilde.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere