Kreative sjeler søkes

– Bli med! Liv Husby og Kjetil Wevling i kulturenheten i bydelen og sivilarbeider Espen Prøis Rusten på Trikkehallen inviterer til Elvelangs. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Bli med! Liv Husby og Kjetil Wevling i kulturenheten i bydelen og sivilarbeider Espen Prøis Rusten på Trikkehallen inviterer til Elvelangs. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Torsdag 23. september kan du vise deg fram for 30.000 mennesker – i mørket! Påmeldingsfrist er 1. september.

Elvelangs 2009. Foto: Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

AKERSELVA: For det har faktisk gått et helt år siden forrige gang bydelene langs Akerselva inviterte til Elvelangs i Fakkellys, kvelden da alt elektrisk lys slukkes langs hovedstadselva – fra Brekkedammen til Vaterlandsparken – for å markere høstjevndøgn.

Elvelangs arrangeres for ellevte gang, torsdag nærmest høstjevndøgn, elva er bare lyst opp med fakler.

Nå søker Liv Husby, leder for kulturenheten i Bydel Nordre Aker, etter folk som vil underholde og skape den helt rette stemningen langs elva.

Kor, korps, orkestre, teater- og dansegrupper, lokale kunstnere og skoleelever fra fire barneskoler har allerede meldt seg på, men det er plass til flere.

3,5 kilometer fra Brekkedammen til Nydalen skal fylles med kulturelle innslag.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg lyskuler til jul

– Alle typer kreative innslag er det plass til, så lenge de passer inn i settingen, sier Husby, og legger til at bydelen trår til med en hjelpende hånd dersom noen trenger det.

Kan du danse, synge eller fortelle historier, ja da er kanskje Elvelangs noe for deg. Og Husby har et spesielt ønske om å få med seg flere som kan skape spesielle visuelle opplevelser underveis – som for eksempel lyssetting langs elva, lysinstallasjoner hengende i trærne eller pynting av broene.

– Det kan sikkert også legges til rette for foto- og videofremvisning. Mulighetene er mange, sier Husby.

Frist for å melde deg på dersom du har en god idé og vil delta på Elvelangs, er 1. september. Send en e-post til liv@trikkehallen.no.

SE BILDER FRA ELVELANGS I FAKKELLYS 2009 HER:

ELVELANGS i FAKKELLYS 2009
MENNESKENE PÅ ELVELANGS - SER DU DEG SELV?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.