RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kremen av norske artister og komikere skal sammen bidra til å rekruttere flere UNICEF-faddere under årets Humorkveld på TVNorge mandag.
Kremen av norske artister og komikere skal sammen bidra til å rekruttere flere UNICEF-faddere under årets Humorkveld på TVNorge mandag. Foto: ALLE FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD

Kremen av norske artister stiller opp

En latter forlenger livet, sies det. Mandag skal et smil forlenge livet til tusenvis av fattige barn i verden.

SENTRUM: – Barn som lider er jo et perfekt utgangspunkt for en humorkveld, fleiper komiker Espen Eckbo.

Mandag kveld stiller et stjernelag av norske artister og komikere opp på TVNorges Humorkveld for å rekruttere flere UNICEF-faddere.

Under parolen «send et smil» ønsker UNICEF å mobilisere til en nasjonal dugnad for verdens barn. Målsettingen er å redusere dødeligheten blant barn under fem år med to tredjedeler fra 1990 til 2015.

Vanskelig balanse

Foruten Eckbo er Atle Antonsen, Sissel Kyrkjebø, Bye & Rønning, Kristian Valen, Karpe Diem og Kari Simonsen bare noen av dem som stiller opp på det direktesendte showet fra Latter Scene.

Les om Magdi og Karpe Diem sin reise til Rwanda her!

– Det er ikke bare-bare å balansere latter og alvor på denne måten, men vi håper at humor kan være med på å sette fokus på det gode arbeidet Unicef gjør, UNICEF-ambassadør sier Kjetil André Aamodt.

Vil ha 7 000 faddere

Han har lenge engasjert seg i Unicefs arbeid, og mandag er han kveldens konferansier sammen med komiker Sigrid Bonde Tusvik. Under fjorårets UNICEf Humorkveld ble over 5 000 nye faddere rekruttert. Aamodt mener målet bør være minst 7 000 nye faddere denne gangen.

– Det kommer til å bli både latter og tårer. Kort og godt skal vi lage en fadderaksjon ingen har sett maken til, lover han.

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere