RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever at Gangås går


Oslo Høyre ønsker likestillingsombud Beate Gangås` avgang.
Oslo Høyre ønsker likestillingsombud Beate Gangås` avgang.
Oslo (NTB): Lederen av Oslo Høyre Michael Tetzschner krever at likestillings- og diskrimineringsombud Beate Gangås må gå av fordi hun selv kommer med diskriminerende uttalelser.

Det er likestillingsombudets uttalelser om at velgerne bør la være å stemme på hvite heteroseksuelle menn i 40-50-årene som får Tetzschner til å se rødt.

- Gangås viser at hun er uegnet som ombud og bør trekke seg. Hun diskriminerer, begår urett mot enkeltmennesker, skaper nye konflikter mellom grupper i samfunnet og driver generalisering av en stor gruppe mennesker, sier Tetzschner til Aftenposten.

Gangås oppfordret tidligere denne uken velgerne til å stemme inn kvinner, homofile, funksjonshemmede og politikere med innvandrerbakgrunn for å skape mangfold blant makthaverne.

Gangås tilbakeviser kritikken og sier at Tetzschner heller burde være fornøyd med at hun forteller hvordan folk kan bruke sin demokratiske rett til å påvirke. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere