RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever lokale klimakutt


Østensjø Natur og Ungdom krever at Bydel Østensjø ser på lokale tiltak for å kutte klimagasser.
Østensjø Natur og Ungdom krever at Bydel Østensjø ser på lokale tiltak for å kutte klimagasser.
Norges klimagassutslipp er rekordhøye. Østensjø Natur og Ungdom (ØNU) krever at også lokale politikere gjør noe for å redusere dette.

Østensjø: Det kommer fram i en pressemelding, hvor de hevder det er viktig at politikerne går over fra tomme løfter til å innføre konkrete tiltak som kutter Norges klimagassutslipp.

Kutt ut oljefyring!

Alle utslipp kommer fra et sted, og dersom Norge skal greie å kutte sine klimagassutslipp og overholde sine internasjonale forpliktelser, er det viktig at også Bydel Østensjø kommer med konkrete tiltak som kutter sine utslipp, sier Anna Haslund i ØNU.

- Et av de viktigste tiltakene som Østensjø kan gjøre er å sørge for å skaffe en mer miljøvennlig oppvarmingsmetode i de tre kommunale bygningene som fortsatt bruker oljefyr, og miljøsertifisere alle skolene i bydelen, fortsetter hun.

Krever konkrete tiltak

Klimaendringene er den største trusselen verden står ovenfor, og det er de fattigste som rammes hardest. Østensjø Natur og Ungdom krever at politikere både nasjonalt og lokalt nå innfører konkrete tiltak for å kutte utslippene.

- Vi krever handling nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere