RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andreas Melander etterlyser offentlige toaletter i bydelen. ARKIVFOTO: André Jerman
Andreas Melander etterlyser offentlige toaletter i bydelen. ARKIVFOTO: André Jerman

Krever toaletter

Det finnes ett toalett i nærheten av Majorstuen. Det ligger i Frognerparken. Nå krever beboere flere toaletter.

Majorstuen: Vi vil ha toaletter. Det er ingen tvil om at det trengs, sier Andreas Melander i Bogstadveien Næringsforening. Han forteller at folk ofte må låne toalettene til kafeer i området når de besøker Bogstadveien.

Vi trenger i hvert fall to offentlige toaletter. Det er ikke mangel på plass. Vi vil legge press på kommunen og fokusere på at dette er viktig for området, sier Melander. Han får støtte fra Majorstuen Vel.

Det er god plass til å opprette toalett ved Valkyrien Plass. Her ligger det kloakk og avløp under bakken og det bør ikke by på noe problemer, sier Svein Danielsen, som synes det er absurd at bydelen ikke har toalettilbud.

Eksempelvis så skjønner vi ikke byrådslederen som i nettmøte med Lokalavisen sier at folk og turister på Majorstuen, som må toalettet, må springe helt til Frognerparken for å finne er toalett, for så bare og oppdage at det er stengt, sier bydelspatrioten.

Det er altfor lite toaletter i vår bydel. I hele byen er det egentlig for lite toaletter. Men vi trenger det i vår bydel og dette er en sak Bydelsutvalget skal ta opp, sier Bjarne Ødegaard (H), bydelsutvalgets leder på Frogner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere