RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristine Humerfelt kom ikke videre til semifinalen, men fikk 3. plass i kategorien «Pop 18-24 år».
Kristine Humerfelt kom ikke videre til semifinalen, men fikk 3. plass i kategorien «Pop 18-24 år». Foto: FOTO: Privat

Kristine (19) satset i Hollywood

– Jeg elsker å synge og kan ikke se for meg et liv uten å stå på scenen, sier Kristine Humerfelt (19). Hun grep sjansen og satte kursen mot Hollywood.

VINDEREN/ HOLLYWOOD:  Selve konkurransen startet 18. juli med «auditions» hver dag frem til konkurransen ble avsluttet 22. juli med stor finale. Den ble direktesendt på flere av TV-kanalene i USA.

Del på Facebook

Pop og musikal

World Championship of Performing Arts (WCOPA), er en konkurranse innen ulike grener. Den kan sammenlignes med Olympiske Leker, men forskjellen er at det handler om kultur. Grenene er alt fra sang og dans til skuespill og teater.

– Jeg konkurrerte i sang, både genren «pop» og «musikal/broadway», sier Kristine og fortsetter:

– Jeg har sunget så lenge jeg kan huske. På Foss videregående skole hadde jeg fordypning i musikk, dans og drama og jeg er fast bestemt på at jeg vil fortsette med musikken, sier den målrettede 19-åringen.

«Go-sees»

Konkurransen i Hollywood ble for Kristine avsluttet før semifinalen. Men hun depper ikke av den grunn.

– Jeg kom dessverre ikke videre til semifinalen, som ble holdt halvveis i konkurranseuken. Likevel fikk jeg mer ut av det enn jeg kunne drømme om!

Noen gule lapper på en oppslagstavle, signert et knippe talentspeidere og agenter, vitnet nemlig om at hun hadde gjort seg bemerket.

– Etter å ha fått invitasjonen dro jeg til agentmessen hvor jeg snakket med forskjellige mennesker innenfor bransjen. Det viktigste var at jeg fikk snakket med de som hadde valgt å gi meg såkalte «Go-sees».

– Etter at jeg kom hjem til Norge har jeg fått mail fra det ene plateselskapet. De gir i mailen uttrykk for at de ønsker å jobbe med meg fremover, sier Kristine forventningsfullt.

Veien videre

– Hva lags mål og drømmer har du for fremtiden?

– Denne konkurransen var en stor motivasjon for meg. Et mål er å kunne livnære meg som sanger, enten som artist eller musikalartist. Men først ønsker jeg å starte på en musikkskole hvor jeg kan utvikle meg videre.

Så får tiden vise om hardt arbeid og lidenskap fører meg dit jeg ønsker, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere