RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristopher Schau på høygir


Mongo Ninja er en gjeng tullinger, i følge dem selv. De er like fult aktuelle med sin tredje skive! FOTO: PROMO
Mongo Ninja er en gjeng tullinger, i følge dem selv. De er like fult aktuelle med sin tredje skive! FOTO: PROMO
Kristopher Schou er kjent for mye rart. I disse dager er han og Ninja Mongo i ferd med å sette Norgesrekord i hyppige plateslipp.

OSLO: Bandets debutalbum «...And the Wrist is History» kom ut 12. oktober 2009, oppfølgeren «No Cunt For Old Men» så dagens lys 31. mai 2010 og nå er altså album nummer tre klart for utgivelse på under et år (med en dags margin!).

Vil du vinne plata?

Fortell oss hvorfor her!

Mongo Ninja er i følge seg selv en hyperaktiv gjeng med tullinger som tidligere har drevet med fyll og fanteri i band som The Cumshots, Emperor, Blood Tsunami og Hellride. Bandet skal fremdeles være sterkt preget av en oppvekst med dårlig hjemmebrent, Slayer, Poison Idea og Motörhead og de kommer neppe til å forandre seg nevneverdig før de kastes i torva en eller annen gang i fremtiden.

– Mongo Ninja vekker følelser! Om du blir skremt, flau, glad eller forbanna er opptil deg og avgjøre, men en ting er sikkert; «Nocturnal Neanderthals» kommer til å treffe deg som en knyttneve og den stopper ikke før den treffer husveggen på andre siden av rommet, skriver gruppa i et presseskriv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere