RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk for offer etter knivstikking i Oslo

KNIVSTUKKET: Politiet rykket ut til en knivstikking på en bensinstasjon på Tøyen i Oslo søndag formiddag.
KNIVSTUKKET: Politiet rykket ut til en knivstikking på en bensinstasjon på Tøyen i Oslo søndag formiddag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tilstanden er kritisk for mann i 30-årene som ble knivstukket under en slåsskamp på Tøyen i Oslo søndag formiddag. Politiet leter etter fire gjerningsmenn.

Politiet fikk melding fra vitner klokka 9.16 søndag morgen om en slåsskamp ved en Shell-stasjon i Kjølberggata på Tøyen i Oslo. Da politiet kom til stedet fant de en mann på stedet som blødde kraftig. Vitner hadde sett fire personer løpe vekk fra stedet.

– Vi har innhentet en del gode videoer fra butikker i nærheten, men vi vet ikke hvem vi leter etter. Vi har ikke sikker identitet på noen av dem, sier operasjonsleder Tore Solberg til NTB.

Politiet sier de har hentet inn en god del videoer fra butikker i nærheten.

Tilstanden for offeret i 30-årene ble beskrevet som veldig alvorlig ved 12-tiden søndag. Mannen ble fraktet til Ullevål sykehus etter kort tid hvor han får nødvendig behandling.

Ved 16-tiden blir tilstanden fortsatt beskrevet som kritisk.

- Vi har ikke pågrepet noen gjerningsmenn, men vi leter etter tre personer, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved krimvakten i Oslo politidistrikt til NTB søndag ettermiddag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere