RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natt til lørdag ble en 29-åring slått ned utenfor Choice Pub West. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen.
Natt til lørdag ble en 29-åring slått ned utenfor Choice Pub West. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen. Foto: Illustrasjonsfoto

Kritisk skadet etter utforkjøring

To personer er kjørt til sykehus etter en utforkjøring i krysset Kirkeveien/Sognsveien søndag morgen.

OSLO: To personer er kjørt til sykehus, den ene kritisk skadd, etter en utforkjøring ved Ullevål sykehus i Oslo søndag morgen, skriver VG.

Personbilen de to satt i var den eneste bilen involvert i ulykken. Bilen skal i følge politiet først ha kjørt inn i en lyktestolpe, og deretter i en mur et stykke unna.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde i krysset Sognsveien/Kirkeveien klokka 05.40 søndag morgen.

- Det var to personer i bilen, en 27 år gammel mann og en kvinne på 20. Begge er kjørt til Ullevål sykehus like ved og skadene er beskrevet som kritiske for den ene og alvorlige for den andre, opplyser operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere