RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk til bomstasjon


Nikolai Astrup (f.v.) og Carl-Henrik Bastiansen (begge Høyre) er misfornøyd med at Venstre stemte for flytting. FOTO: Anders Jørstad
Nikolai Astrup (f.v.) og Carl-Henrik Bastiansen (begge Høyre) er misfornøyd med at Venstre stemte for flytting. FOTO: Anders Jørstad
Å betale bompenger for å komme seg til postkontoret er en dårlig måte å få inn penger på, mener Høyre-politikere.

KARENSLYST ALLE: Det er den nye bomstasjonen i Karenslyst allé som får Carl-Henrik Bastiansen fra Frogner bydelsutvalg og byrådssekretær og stortingstingskandidat, Nikolai Astrup, til å se rødt.

Når bomstasjonen nå er flyttet til den andre enden av Karenslyst allé, må alle med bil fra Bygdøy og nedre Frogner betale bompenger for å komme til Skøyen. Jeg bor på Skillebekk og hadde jeg hatt bil, måtte jeg betalt bompenger hver gang jeg skulle til treningssenteret på Skøyen, forteller Bastiansen

25 kr til posten

Verst mener Bastiansen det er for beboere på Bygdøy som nå må betale 25 kroner for å kjøre til postkontoret.

Med unntak av Venstre, var det et samlet bydelsutvalg som gikk inn for å la bomstasjonen stå der den sto. Men i bystyret snudde sosialistene og nå straffes lokalbefolkningen hardt økonomisk. Dette er en dårlig måte å få inn penger på, mener han.

Bastiansen og partikollegaen Astrup fra rådhuset har lenge advart mot at plasseringen gjør at beboere fra Bygdøy og nedre Frogner avskjæres fra sitt lokale senter.

Tap for næringslivet

Skøyen har de siste årene hatt en sterk utvikling med stor boligutbygging og inntog av nye næringsområder, noe som gjør Astrup spesielt betenkt.

Om man tenker på et levedyktig næringsliv, blir jo dette som å skyte seg selv i foten. Denne bomstasjonen deler området i to, mener han.

Da vi var på stand på Bygdøy sist lørdag, fikk vi mange oppgitte tilbakemeldinger rundt den nye bomstasjonen, og vi kommer til å jobbe videre for at plasseringen vurderes på nytt, avslutter Bastiansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere