Kron(hjort)en på verket

Ole Gunnar Selvaag (fra venstre), Skule Waksvik og Kjell Vinje med den nye Kronhjorten på Gaustadtunet. Foto: Utlånt

Ole Gunnar Selvaag (fra venstre), Skule Waksvik og Kjell Vinje med den nye Kronhjorten på Gaustadtunet. Foto: Utlånt

Selvaag selv avduket kunstgave til Gaustadtunet Boligsameie i forrige uke.

GAUSTAD: I skumringen forrige onsdag ettermiddag overrakte Selvaag-gruppen ved Ole Gunnar Selvaag en praktfull kronhjort til Gaustadtunet boligsameie.

Skulpturgaver var en vanlig gest fra Selvaagbygg til ferdige boligkomplekser tidligere. Nå er tradisjonen avviklet, og det var derfor en noe ekstraordinær seremoni dom fant sted på Gaustad, og flere av beboerne hadde funnet veien til avdukingen.

Det er Selvaag-gruppen som både har prosjektert og bygget Gaustadtunet Boligsameie, som sto ferdig for fem år siden. Sameiet består av fem hus med til sammen 55 leiligheter.

Husene er vakkert plassert i gode omgivelser på Gaustad. Langs husene er det laget vakre murer som er utført i Hardangerskifer, sier styreleder Kjell Vinje.

Kronhjorten er laget av kunstneren Skule Waksvik, som selv var til stede under avdukingen. Skulpturen ble mottatt av styrelederen på vegne av boligsameiet.

Vi er glade for å få motta en gave som er med på å understreke det estetiske og vakre som kjennetegner Skule Waksviks dyreskulpturer. Ved å plassere en skulptur i et boligområde bedres også stedets identitet, sier styreleder Vinje.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.