Kronprinsen på dugnad

Kronprins Haakon kommer til operaen på søndag. ARKIVFOTO

Kronprins Haakon kommer til operaen på søndag. ARKIVFOTO

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon kommer til konserten Dugnad for Haiti søndag.

BJØRVIKA: Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon kommer til søndagens store veldedighetskonsert på Operaen. Konserten arrangeres av aksjonsgruppa Dugnad for Haiti. Alle billettinntekter går øremerket til Røde Kors og Kirkens Nødhjelps arbeid i Haiti. Konserten sendes på NRK1 klokka 21.10 og P3 samme dag.

Aksjonsgruppa for konserten har fått med seg en rekke kjente norske artister som alle stiller frivillig for saken.

Det blir musikalske bidrag fra Morten Harket, Ane Brun, Knutsen og Ludvigsen, Operaorkesteret, Noora Noor, A1, Ole Paus, Lars Lillo- Stenberg, Valkyrien Allstars, Superfamily, Kurt Nilsen, Minor Majority, Thom Hell, Elisabeth Andreassen og Ingrid Olava.

BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

– Vi er veldige glade for at også Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon ønsker å være tilstede på konserten, sier en av initiativtakerne, Alexander Eik i en pressemelding.

– Det har gått en uke siden aksjonsgruppa satte seg ned og så på mulighetene for en veldedighetskonsert. Musikkbransjen har vært enestående med hjelp til å virkeliggjøre dette arrangementet. At også Kongehuset ønsker å bidra ved å være tilstede denne kvelden er setter vi stor pris på, legger han til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.